FreeStyle Logo FreeStyle Logo small FreeStyle Blood Glucose Meters

För användaren
Kundsupport 020-190 11 11
Sök

Ibland är det
enkla också det
mest effektiva

Prova FreeStyle Freedom Lite! Tala med din sköterska eller läkare i dag!


PRODUKTINFORMATION   LADDA NER PROGRAMVARA

Till användaren Som har användning av en enkel och tillförlitlig blodglukosmätare.

Liten bloddroppe För känsliga fingrar, endast 0,3µL.

Enkel och tillförlitlig ZipWik™-funktion gör det enkelt att suga upp blodet.

Påminnelse Mätaren har 4 inställbara larm.

Speciellt utvecklad för användaren

FreeStyle Freedom Lite är en grundläggande blodglukosmätare (enkel teknologi) och är till dig som behöver en enkel och tillförlitlig blodglukosmätare. Den är kodningsfri vilket gör den okomplicerad att använda.

Enkel
FreeStyle Freedom Lite är den enkla användarvänliga basmätaren för diabetiker i alla åldrar - dock inte är avsedd för användning med neonatala prover.

Till FreeStyle Freedom Lite-systemet hör en blodprovstagare med comfort-zone®. Den är inställbar (9 inställningsbara nivåer) och därmed kan den justeras efter användarens behov.

Läs mer här

Teststickan til FreeStyle Freedom Lite har så kallade ZipWik®-flikar, gör det enkelt att suga upp blod. Läs mer om ZipWik® teststickan här.

 

Liten bloddroppe

 

 

Till Freedom Lite systemet behövs bara en liten bloddroppe – endast 0,3μL blod – det är enkelt att suga upp bloddroppen tack vare ZipWik®-flikarna på stickan, vilket gör mätningen skonsam. 

 

Du hör ett pip när teststickan har fått tillräckligt med blod och att mätaren mäter din blodglukos. Om du inte hör ett pip kan provvolymen vara för liten. Du kan bara fylla på blod på samma sida av stickan i upp till 60 sekunder, därmed kan förbrukningen av stickor minskas.

Påminnelse

Mätaren har 4 inställbara larm som kan användas för påminnelse, t.ex när det är dags att mäta blodglukosen eller dosera insulin.

Mätarminnet sparar de senaste 400 testresultaten med tid och datum. Det senaste resultatet visas först.

Det genomsnittliga testvärdet för blodglukosresultat från de senaste 7, 14 eller 30 dagarna kan visas också. Det kan gör det enklare för dig och din sköterska eller läkare att följa dina blodglukosesultat direkt från mätaren

Du kan också använda programvaran FreeStyle Auto-Assist til FreeStyle Freedom Lite. Här får man en utvidgad översikt över testresultaten i diagram och tabeller. Nedladdning av programvara.

Läs mer här

För att kunna föra över data till FreeStyle Auto-Assist behöver du en speciell USB kabel. Kontakta Abbott kundservice på 020-190 11 11 för att veta mer.

× ×