Hälso-och sjukvårdspersonal
Kundsupport 020-190 11 11
Sök
Startsida  >  Detta är diabetes

Detta är diabetes

Diabetes är ett livslångt tillstånd där mängden glukos i blodet är för hög på grund av att din bukspottkörtel antingen inte producerar något insulin, eller inte tillräckligt med insulin. Insulin hjälper till att "öppna" cellerna för att glukos ska kunna tillgodgöras i cellerna. En annan orsak till diabetes kan vara att det insulin som produceras, inte fungerar korrekt (känd som insulinresistens).

×

Information

Vi skulle vilja ge dig en uppdatering angående leveranstid för
FreeStyle Libre-sensorer efter vår kommunikation tidigare i år.

Med anledning av en ökad efterfrågan av Abbotts FreeStyle Libre system, i kombination med tidigare än förväntat godkännande i många olika länders förmånssystem, har lett till förseningar av sensorer för kunder i Sverige. Vi ber om ursäkt för detta.

För att hantera den nuvarande situationen har vi ökat vår produktionskapacitet vilket bör lösa situationen till i början av sommaren.

Vi har också börjat bygga en ytterligare produktionsanläggning för att i ännu högre utsträckning kunna öka vår produktion av sensorer.

För närvarande kan det ta 2 till 3 veckor innan vi kan leverera din beställning av FreeStyle Libre sensorer. Små avvikelser kan förekomma på grund av den distributionsprocess som används i ditt specifika län.

Vi skickar ut beställningarna i turordning baserat på när ordern mottagits. Vi har nu skickat ordrar till och med datum 4 juni 2018.